måndag 12 april 2010

Senaste inköpet!



Det blev ingen röd bumlinglampa över köksbordet, utan en PH-lampa. Vi köpte den på Tradera till skapligt pris och den ser ut att vara helt oanvänd. Vi har ännu inte fått bygglovet hemskickat. Vi var i kontakt med Åre kommun förra veckan och det skulle komma den här veckan. Andas ut gör vi först när vi har papperet i vår hand. Annars har vi varit på banken och diskuterat byggnadskreditiv. Mer händer det inte just nu.

3 kommentarer:

  1. Hej igen. Nu är vi i precis samma skede som ni. Har fått besked från Härjedalens kommun att bygglovet är klart...men väntar också på att få det pränt. Bra val med lampan tycker jag. PH-lampan är mycket snyggare.

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du gillar ph-lampan, den vinner nog i längden. Vart i Härjedalen bygger ni och vilken typ av hus blir det för er del?

    SvaraRadera
  3. Hej, vi bygger faktiskt ett timmerhus. Efter mycket letande och velande hittade vi ett företag som kunde bygga ett fulltimmerhus utan att det blev så mycket dyrare. Östanbäck Timmerhus heter de. Vi bygger i Björnrike, och våra markarbeten ska nog förhoppningsvis dra igång framåt slutet av månaden. Spännande och lite läskigt. Jag har börjat knåpa ihop en hemsida...titta gärna in om ni vill. www.grizzlylodge.se Mvh, Helena Ps. Hoppas ni får en skön semester!

    SvaraRadera